Gartnertjenester

Vi vet hvor viktig det er å ta vare på ditt kjære hjem og holde uteområdet i god form. Noen ganger trenger du bare litt ekstra hjelp med hagearbeid. Hos Privatvaktmester AS, tilbyr vi pålitelige og rimelige gartnertjenester for å sikre at uteområdet ditt er i topp stand, enten det er for hjemmet ditt eller bedriften din.

Noen av våre gartnertjenester er:

  1. Beplantning: Vi kan hjelpe deg med å plante blomster og planter, enten det er i en blomsterbed eller for å lage en pen hekk.

  2. Klipp og beskjæring: Vi tar oss av av trær, busker, og hekker, slik at de vokser sunt og ser bra ut. Vi gir dem den kjærlige omsorgen de trenger.

  3. Plenklipping: Vi sørger for at plenen din alltid ser frisk og velstelt ut. Enten du trenger jevnlig vedlikehold eller bare en enkeltklipp, så har vi deg dekket – både for privatkunder og bedrifter.

  4. Bortkjøring av hageavfall: Vi tar bort hageavfallet ditt, så du kan slappe av og nyte uteområdet.

Hvis du ikke finner akkurat det du trenger på listen, fortvil ikke. Vi er åpne for andre oppgaver også! Bare gi oss beskjed om hva du trenger via vårt oppdragsskjema eller ta med oss via telefon eller epost så finner en løsning sammen.