Privatvaktmester AS - Vaktmestertjenesten for deg i Oslo og Akershus

Privatvaktmester AS ble grunnlagt i 2023 med en visjon om å tilby omfattende vaktmestertjenester som går utover det vanlige. Fra lett snekkerarbeid, vintertjenester, gartnerarbeid, og mye mer. Vi etterstreber å levere profesjonelle tjenester til en konkurransedyktig pris for både private og næring på Romerike.

Enten du trenger hjelp med å montere møbler, klippe plenen, eller ønsker å gjøre tiltak i uteområdet eller hagen, er vi klare til å på oss oppdraget. Når du velger Privatvaktmester AS, velger du en pålitelig partner som setter kvalitet, pålitelighet og kundetilfredshet først. Våre tjenester leveres primært for privat og bedrifter  i Oslo og Akershus.

Med fokus på dine behov

Vi forstår at hver kunde og hver eiendom er unik. Derfor er vårt fokus på skreddersydde løsninger som er tilpasset dine spesifikke behov. Uansett oppdrag eller prosjekt, er vårt mål alltid det samme: å levere resultater som du blir fornøyd med. Privatvaktmester AS samarbeider også med flere bedrifter som leverer tjenester som strekker seg utenfor vår kompetanse.